Ieder jaar zijn er een aantal cruises die een speciaal thema hebben. Deze cruises staan bijvoorbeeld volledig in het teken van klassieke muziek of doen in korte tijd een aantal bestemmingen aan waar grote kerstmarkten worden gehouden.
De vraag naar deze cruises is groot. Het is dan ook erg gezellig te varen met een groep mede-passagiers die een bepaalde interesse met u delen. De sfeer aan boord staat van meet af aan in het teken van het thema.
Gourmet
De Keukenkoninginnen zullen tijdens een cruise aan boord van A-Rosa Flora tongstrelende gerechten, wijnen, kazen en chocolade deserts voor u toveren.
Verena Herzog is expert in wijnen, Maria Gross kookt verrassend lichte gerechten uit de regio Thüringen, Luka Lübke kookt volgens de ´cuisine naturelle´ en Claudia Schröter brengt de Aziatische keuken aan boord.
Op de Rhône worden tijdens 2 cruises de sterren van de hemel gekookt door ´gasten aan de kachel´ als Laurent Deconinck en Dirk Seigner met sommelier Hendrik Thoma en als gastheer in de keuken de chefkok van A-Rosa Tobias Rüdiger, terwijl tijdens excursies gegeten kan worden bij Paul Bocuse in L´Abbaye de Collonges en een chocolade proeverij met Chef-Pâtissier Oliver Edelmann. |