A-Rosa Flora
       
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

Cruisen op een rivier is zeker niet de snelste manier van transport. Maar dat is precies wat we u willen geven: een beetje tijd voor u om te ontspannen en tot rust te komen. Terwijl je op je gemak het adembenemende rivierlandschap in je opneemt, kun je echt tijd voor jezelf nemen. Maak het je gemakkelijk in je gezellige hut of droom gewoon weg in SPA-ROSA en op het zonnedek. Als je wil, kun je ook deelnemen aan onze vele opwindende activiteiten.

De talen aan boord van de A-ROSA FLORA zijn Engels en Duits. Documentatie aanboord is beschikbaar in het Engels en onze internationale hosts staan voor u klaar om te helpen

.

 

 

  MS A-ROSA FLORA
Passagiers: 186 personen
Buitenhutten: 95
Bouwjaar: 2012
Lengte: 135 m
Breedte: 11,40 m
Vlag: Duitsland
Ruim zonneterras met een ontspannen sfeer.  Voldoende fauteuils, parasols en luifels. Shuffleboard, putting green en gigantisch schaakbord. Openluchtrestaurant op het achterdek, grillbuffet en vrijetijdskledingscode.

A-ROSA wil inspelen op de moderne consument die het beste van het beste wil, van zijn vakantie wil genieten op een eigentijdse manier en liever geen voorschriften qua kledij of vaste zitplaatsen in het restaurant heeft. Dat is heerlijke luxe.

Troeven :

 • Ruime buitenkajuiten met panorama-ramen en veel kajuiten met “Frans balkon” en glazen schuifdeuren.
 • Alle kajuiten met individueel regelbare airconditioning.
 • Een buffetrestaurant met een gevarieerd aanbod en zonder vaste tafel bezetting.
 • Geen specifieke kledijvoorschriften (elegante vrijetijdskleding).
 • Barbecue op het bovendek.
 • Bikingstation met fietsen waarmee u alleen of in een groep fietstochten kan maken
  (reservatie en betaling op voorhand).
 • Originele en verzorgde excursies.
 • De “SPA-ROSA” heeft een grote fitness en spa (o.a. sauna met panorama, rustruimte met licht- en aromatherapie, massage). Gratis gebruik van fitnessruimte.
 • Zwembad of jacuzzi
 • Volledige golfpakketten ter beschikking.
 • De prijzen in deze brochure zijn gebaseerd op de “A-ROSA” SELECT Premium formule, volledig verzorgd inclusief mineraalwater in de hut, een korting voor deelnemers voor minigroepjes vanaf 6 personen en alle schuimwijn, huiswijnen, tapbier, frisdranken.
 • De transfer van luchthaven/station naar en van het schip zijn inbegrepen.

 

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf

KAJUITEN :
U verblijft in een ruime kajuit met groot raam en met complete badkamer. Een kajuit in categorie C en D beschikt over een modern, tijdloos design en over een frans balkon voor een perfect uitzicht. Er zijn ook gezinsvriendelijke kajuiten welke over een zetelbed beschikken. Aan boord van A-Rosa Flora en A-Rosa Silva zijn ook junior suites en suites.

 

De kajuiten van de Rijn-schepen zijn 14,5 m² groot. Een kajuit in categorie S beschikt over een zetelbed. Op deze schepen is er een sauna en jacuzzi aanwezig. De kajuiten van de Donau-schepen zijn 14,5 à 16,5 m² groot. Een kajuit in categorie A beschikt over een zetelbed, categorie B is uitgerust met een panorama-raam, categorie C is uitgerust met frans balkon. Op deze schepen is er een zwembad en in de “SPA-Rosa” een bio-sauna.

De kajuiten van de Rhône-Saône-schepen zijn 14,5 m² groot, een kajuit in categorie S beschikt over een zetelbed. Tevens is er een zwembad op deze schepen en in de “SPA-Rosa” is een stoombad.

 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END