ms Jane Austen
       
Wij helpen u
graag verder
 
 
 
     

Zodra u dit drijvende premium hotel betreedt, voelt u de ontspannen levensstijl en familiale sfeer aan boord. Dit wordt niet alleen gewaarborgd door de warme service, maar ook door de lichtovergoten architectuur en zorgvuldig geselecteerde details. Perfect ontworpen kamerconcepten, hoogwaardige materialen en warme kleuren maken van elke hut een oase van welzijn met het beste comfort. Geniet van het thuisgevoel!

Nobele materialen en een stijlvol interieur kenmerken de 74 hutten op de MS JANE AUSTEN. Het schip biedt plaats aan 148 gasten en heeft Franse balkons op het Diamant- en Rubindek. Alle buitenhutten zijn comfortabel uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar, een kluisje, een haardroger, airconditioning, een telefoon, een douche en een toilet.

 

 

  MS JANE AUSTEN
Passagiers: 148 personen
Bemanning: 36 personen
Buitenhutten: 74
Bouwjaar: 2015
Lengte: 110 m
Breedte: 11,45 m
Vlag: Zwitserland

Het schip is volledig voorzien van airconditioning.

De Rederij

Een jonge rederij met jarenlange ervaring. Viva Cruises is nieuw op de markt van riviercruises maar is opgericht door een grote Zwitserse organisatie die al heel lang schepen ontwikkelt en bouwt voor de internationale cruisemarkt. En omdat van huis uit het ontdekken van nieuwe vaargebieden en nog betere service de maatschappij eigen is, werd Viva Cruises opgericht.

De schepen van Viva Cruises zijn niet ontwikkeld rondom de motor, maar rondom de gasten, de passagiers, u wellicht. Het uitgangspunt is steeds het verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken en daarbij horen mooie, comfortabele kajuiten, vriendelijke bemanningleden en uitstekende chef-de-cuisine.
Het verblijf aan boord wordt nog eens aantrekkelijker met de all-inclusive service: de drankjes, de luxe badkamerartikelen, wifi en minibar zijn inbegrepen. U kunt dus onbezorgd aan de reis beginnen en lekker genieten van voorbij glijdend landschap, interessante excursies en heerlijke maaltijden.

Deze schepen hebben een zonnedek met meubilair, zwembad/jacuzzi, bar, lounge, restaurant, Spa, receptie/infobalie en kajuiten met badkamer, douch, wastafel, toilet, haardroger, TV, huistelefoon, zitje, airco, kluisje, minibar en benedenbedden. Alle publieke ruimten en de kajuiten zijn fraai ingericht en maken het verblijf tot een aangename reis. En of de vaarroute nu traditioneel is of juist wat avontuurlijker, steeds zorgt Viva Cruises dat u verrast wordt.

Troeven :

  • Moderne schepen met comfort
  • Drankjes inbegrepen
  • Wifi aan boord inbegrepen
  • Mini-bar inbegrepen
  • Innovatieve vaarroutes
  • Vriendelijke bemanningsleden
  • Uitstekende keuken

 

 
Categoriën
 
Vertel een vriend:
 
Download deze pagina in pdf
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END