ms Harmony V
         
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

Stel je voor 55 meter comfort, schoonheid en veiligheid.  

Stel je voor dat je vaart aan boord van het slanke, moderne ultramoderne Mega-jacht dat de zeeën bevaart onder de naam HARMONY V.

Ontdek de wereld over zee met 10 knopen per uur, in haar ongehaaste tempo, één eiland of kust tegelijkertijd. Harmony V verleidt haar selecte 49 gasten met haar slanke lijnen en ruime dekruimte.

Een ruime lounge, eetgedeeltes gedecoreerd met warme kleuren, grote ramen met een onberispelijk uitzicht op alle bestemmingen, schaduwrijke plekken en een buitenbar en ligstoelen zijn slechts enkele van de elementen die haar essentie bepalen.

Maak kennis met gelijkgestemde reizigers in onze openbare ruimtes, of trek je terug in je hut.  Alle hutten met ramen of patrijspoorten die je verbinden met de wonderen van Moeder Natuur. De ervaren bemanning van de Harmony V is getraind op gastvrijheid in hart en nieren om haar gasten te verwennen en de ultieme home away from home-ervaring te garanderen.

De ruime lounge met de stijlvolle stoelen, de Amerikaanse bar en de aangrenzende eetkamer, beschikken over grote ramen met een prachtig uitzicht op de aanloophavens.

De externe eethoek, waar maaltijden "buiten" worden geserveerd, bevindt zich op het zonneterras en is de ook ideale plek om te zonnebaden, een goed boek te lezen of gewoon naar het landschap te staren.

De stijlvolle Dining Room biedt grote ramen die zorgen voor het mooiste uitzicht op alle bestemmingen waar het schip naartoe vaart. Dit terwijl de keuken een hoge standaard biedt, altijd met een aantal lokale toetsen.

 
MS HARMONY V
Passagiers: 49 personen
Bemanning: 18 personen
Lengte: 55 m
Kajuiten: 25
Bouwjaar: 2009, gerenoveerd in 2017
 
 
Vertel een vriend:
 
     


 
 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END