Seychellen 2020
Wij helpen u
graag verder
 
 
 

De Seychellen spreken bij eenieder tot de verbeelding, een droombestemming. Het is gewoon waar, een heerlijke bestemming voor een fijne, comfortabele vakantie op zee, aan zee en in zee. De 115 eilanden van de republiek Seychellen worden niet allemaal bewoond, zo´n eenderde maar. De Seychellen liggen in de Indische oceaan, op 1600 kilometer ten oosten van het Afrikaanse vasteland.

Op het grootste eiland, Mahé, ligt de hoofdstad Victoria. Het merendeel van de bevolking woont hier. Dat betekent dat veel eilanden binnen de Seychellen erg rustig zijn en vaak ongerept. De Seychellen worden dan ook vaak door de eigen bewoners De Hof van Eden genoemd. Veel eilanden kenmerken zich door de granietformaties die tot aan de prachtige stranden doorlopen. Het zijn die stranden, de natuur en de rust die deze eilanden tot een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming maken, eigenlijk een droombestemming dus.

 
Ms Pegasos

Kustcruise - 10 dagen.
Mahé, Cousin Island, Aride, St. Pierre Island, Baie St. Anne, La Dique, Moyenne Island, Mahé
Vertrek: januari - oktober 2020
Vanaf € 3499 p.p.

 
 

De kosmopolitische Seychellen zijn een kleurrijke mix van mensen van verschillende rassen, culturen en religies. Op verschillende momenten in de geschiedenis zijn mensen van Afrikaanse, Europese en Aziatische afkomst naar de Seychellen gekomen. Men kan deze invloeden aan het werk zien in de domeinen van lokale kunst, keuken, muziek, dans en architectuur. Het ontwerp van enkele van de grote oude huizen met hun steile daken is representatief voor een stijl die is aangepast voor comfortabel wonen in de tropen en invloeden van het Franse en Britse koloniale erfgoed vertoont.

Moderne architectuur probeert traditionele stijlen te assimileren met praktische functies die zijn ontworpen om de eilandbries te vangen. Lokale kunstenaars blijven verschillende stijlen gebruiken die aansluiten bij de multi-etnische achtergrond van de eilanden. Creoolse muziek en dans hebben hun wortels in Afrikaanse culturen met ritmes die traditioneel worden begeleid door eenvoudige drums en snaarinstrumenten.

 
 
Cruise Consulting ctr BVBA - Lic A 6231 - Rootenstraat 7 bus 18 - 3600 Genk - info@rivercruises.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

END